Impresszum

A Weboldalról

WoT Tudásbázis Logó

A WoT Tudásbázis egy olyan hely, ahol videó- és cikkfordítások találhatóak a hivatalos World of Tanks oldalról és egyéb más forrásokból, valamint játékmechanikai leírások, és segítségek az oldal készítőitől.

Igyekszünk válaszolni a komment szekciókban feltett kérdésekre legjobb tudásunk szerint. Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, ahol a magyar játékosok segítik egymást, bármilyen kérdés merülne fel a játékkal kapcsolatban.

A Szerkesztők

Szaboka89

Szaboka89

Szaboka nappal dizájner, este tank dizájner. Szeret weboldalakat készíteni, információt megosztani másokkal, és gondolkodás nélkül lerohanni egy ellenséges tankot, amit tudtán kívül fedeznek hátulról a TD-k. Jobb játékos lenne, ha többet nézné a minimapot. Arty-gyűlölő, forrófejű, szókimondó.

Alabastromot szokta nyaggatni, hogy ne legyen lusta bizonyos dolgokra, pl. megnézni egy idegen szót a szótárban, vagy felállni becsukni az ablakot.

Érdekli az asztrofizika, szereti a Lamborghinit, a Budweisert és a Hardstylet. Van egy elektromos szólógitárja, ami a sarokban porosodik.

Alabastrom

Alabastrom

Alabastrom programozó szeretne lenni, ha nagy lesz. Nem túl szociális ember; több időt töltött gyakorló szobákban, mint emberek között élete során. Cserébe fejből tudja az összes tankod AP/prém/HE átütését, éjjel 2-kor is. Kaja közben arty-zik. Nem játszik olyan tankkal, amivel kiemelkedően magas WN8-a van, 1 csatából.

Szabokának szokta mondani, ha látja, hogy gáz van, hogy forduljon meg, és meneküljön. Szaboka ilyenkor általában eredményesen jön ki a csatából.

Szabadidejében kottát ír, programozni tanul, és gyakorlózik. Szereti a kutyáit, néha kicsit jobban is, mint kéne. Epic zenét hallgat, és klarinéton is epikül játszik.