__Garvatron__ __Garvatron__

Elérhetőségek

Személyes Adatok

Teljes Név:

Tóth Dávid

Született:

2000-09-04

Bemutatkozás:

Sziasztok!

Elsődleges info hogy mindenki másképp szólít,hív :P (Garvatron,Megatron,Dávidka,Galván elem like Ütő :DDD) 2012. decemberében kezdtem el a WoT-ot mivel akkor kaptam egy laptop és barátaimmal tudtam játszani de csak fun-ból aztán egyre jobban kezdet megtetszeni a WoT E-sport része és el is kezdtem vele foglalkozni. Sok emberrel ismerkedtem meg sok tapasztalatot gyűjtöttem tőlük a játékkal kapcsolatban. Sajnos a WoT-ot nem tudtam streamelni amikor LapTop-om volt de nem rég vettem egy jó asztali gépet és itt már jobban megy. Jelenleg a TRIGG klán tagja vagyok sok régi jó ZWACK-os játékossal ismerkedtem meg ?
Mostanában egy kicsit elment a kedvem mert a való élet közbe szólt sokszor mivel most a TWB-Gaming ESL csapatában játszok és ott heti 2-3 training van ami 2 órás vagy több szokott lenni.
Random-ban való poziciónálást már elsajátítottam abban már nem tudok sok mindent tanulni viszont ESL téren sok poziciót és egyéb dolgot tudtam megtanulni. Jelen pillanatban a rWN8: 4K és 4,5K közé tehető de ezt nagy részben szabályozza hogy nincs mindig kreditem hogy randomozak :/

De a streamelés néha boldogabbá tesz amikor embereket feltudok vidítani a hibáimmal ?

Hajtok hogy minél jobb legyek a játék és a streamelés terén :S

Stream Menetrend:

Sokszor akkor van stream amikor van kredit+kedv és szabadidő ezek a tényezők befolyásolják a stream időpontokat. De általában hétvégente vagy ha van időm és az előbb említett dolgok akkor hétköznaponta is néha-néha benyomom a streamet ?

Multigaming:

Más játékokat is szokott streamelni.

Hirdetés

Oldalunk fenntartási költségeit elsősorban Hirdetésekből fedezzük. Köszönjük, ha egy kattintással támogatsz minket!