Támogatás

A WoT Tudásbázis egy játékosok által fejlesztett, ingyenesen használható weboldal. A szerkesztők nem kapnak semmilyen fizetséget a munkájukért, az oldal fenntartása azonban komoly pénzösszegeket jelent éves szinten.

Milyen költségeitek vannak?

  • Webtárhely
  • Domain név
  • SSL tanúsítvány
  • Hirdetések

Nincs lehetőségem pénzt adni Nektek, hogyan tudok mégis segíteni?

Hirdetések

Az első számú pénzbevételi forrásunk a Google AdSense hirdetések. A legegyszerűbb módja az oldal támogatásának, ha néha rákattintasz egy-egy megjelenő Hirdetésre a cikkeink alján.

Íme egy Hirdetés:


Ha nem látod a Hirdetéseket az oldalon, kérjük kapcsold ki a hirdetésblokkolódat (AdBlock, stb.). Köszönjük!

Közösségi oldalak

Iratkozz fel a YouTube csatornánkra, és kedveld a Facebook oldalunkat, hogy azonnal értesülni tudj a legfrissebb hírekről! Ezzel nő a követőink száma, ami elősegíti, hogy feljebb kerüljünk a keresési eredményekben.

Itt tudsz követni minket:

Ezen kívül minden bejegyzéskedvelés és -megosztás számít. Minél több játékos ismeri meg az oldalunkat, annál jobb.

Vennék Nektek egy kávét, hogyan tehetem ezt meg?

Ha nekünk adnád a keményen megkeresett fizetésed egy apró hányadát, azt a következő módokon teheted meg:

Ha támogatod az oldalt az alábbi módok valamelyikével, úgy végleges Reklámmentességet is biztosítunk a weboldalunkon számodra, mellyel nem fogod látni a Hirdetéseket.

PayPal

A PayPal egy egyszerű és biztonságos módja az online pénzküldésnek. A használatához rendelkezned kell PayPal-fiókkal, melyet a https://paypal.com oldalon tudsz regisztrálni.

Íme egy Donate gomb:

Patreon

Készítettünk egy Patreon-oldalt, amelyen Patreon-felhasználók tudják támogatni a projektünket. A jövőben tervezünk Patreon-exkluzív tartalmakat is.

Íme a Patreon linkünk:
Become a Patron!

World of Tanks Gold

Jelenleg az oldalnak csak egy szerkesztője van. Ha segíteni szeretnéd az előrehaladásom a játékban, azt megteheted Goldvásárlással.

Íme az accountom: