1.0.1 Teszt Szerver

Olasz tankág, prémium lőszerek és fogyócikkek átdolgozása, új pálya és új játékmód – röviden ezek az újdonságok várhatók a közelgő 1.0.1-es Frissítésben.

Teszt szerver letöltés

http://redirect.wargaming.net/WoT/latest_web_install_ct

Nézzük részletesebben:

Olasz tankág

Az Olasz tankok nem csak simán egy új fejlesztési fa lesznek. A magasabb Tierekben a tankok automatikus újratöltő rendszerrel lesznek ellátva, amelyek egy új, egyedi játékmenetet kínálnak majd.

A 11 új Olasz tank 3 kategóriába sorolható:

  • Alacsony Tierben az akkoriban sikeres tank tervezések másolataival találkozhatunk, vékony páncélzattal és változó kaliberű ágyúkkal.
  • Közepes Tierben valamivel vastagabb páncélzatunk, és magasabb kaliberű ágyúink lesznek.
  • Magas Tierben nemlétező páncél, jó mobilitás, kitűnő ágyúemelési és -lehajlási szögek, és automatikus újratöltő mechanizmus jellemzik a tankokat.

Hogy működik az automatikus újratöltő rendszer?

Automata módban a lövedékek közötti idő 2 másodperc. Viszont használhatjuk klasszikus módban is, ha a helyzet úgy kívánja.

A táras tankokkal ellentétben a betöltési idő különbözik a három lövedék esetében. Például, a Progetto M35 mod 46-nál a betöltési idő 12 másodperc az első lövedéknél, 9 a másodiknál és 8 a harmadiknál.

Province Újjászületik

Olaszország minden fronton előre tör, ezúttal az egyik legtárgyaltabb pályával, Province-szel.

Régen csak Tier I és III között lehetett itt játszani, és új játékosoknak volt tervezve a pálya, de a tapasztalt játékosok hamar rájöttek, hogy ezen a pályán egyszerűen tudnak könnyű prédát vadászni.

Aztán egyszer csak eltűnt a pálya a játékból, most viszont készen áll a visszatérésre.

A mérete megnőtt 850×850 méterre a régi 600 helyett, és most már akár Tier X-ben is játszható. A pálya előnyben részesíti a gyors összecsapásokat. Az viszont, hogy elfoglalod a saját oldaladat, még nem jelent győzelmet. Támadnotok kell, méghozzá mindkét oldalon — ha nem támadtok, akkor az ellenfél fog!

Megpróbáltuk megőrizni Province hangulatát, miközben javítottuk a páya tervezési hibáit. Ha van észrevételetek a pályával kapcsolatban, ne habozzatok megosztani azt a hivatalos fórumokon.

Prémium Lőszerek és Fogyócikkek

A prémium lőszerek és fogyócikkek az egyik legforróbb téma az utóbbi időkben, és az 1.0.1-es Frissítéssel meglépjük az első lépést a teljes átdolgozásuk felé.

Az 1.0.1-es Frissítéstől a prémium lőszerek és fogyócikkek csak kreditért lesznek megvásárolhatók. Ez csak az első lépés — ez idő alatt kifogynak a Goldért vásárolt prémium lőszerek, így helyreáll a lőszerek ökomóniája, és elkezdhetjük a rebalanszolást.

A rebalanszolás azt jelenti, hogy többféle modellt fogunk bemutatni és tesztelni. Amelyiket a legjobbnak ítéli meg a játékosközösség és a fejlesztők, azt fogjuk véglegesíteni.

Frontline Játékmód

A korábbi Sandbox-szerveren néhányan már játszhattátok a 30-vs-30 Frontline játékmódot, és hamarosan az éles szervereken is játszható lesz.

Fontos tudni, hogy a Frontline játékmód nem állandó játékmód lesz, hanem csak időszakosan fog szerepelni a játékban.

Jellemzők

  • Tier 8
  • 30 fős csapatok mindkét oldalon, maximum 5 fős Szakaszokkal
  • Az egyik csapat védekezik, a másik támad
  • A támadó csapat feladata, hogy elfoglaljon legalább 3 erődítményt az 5-ből. A védekező csapatnak ezt meg kell akadályozniuk.

További részletekért töltsétek le a Teszt szervert, és próbáljátok ki az új játékmódot!

Hirdetés

Oldalunk fenntartási költségeit elsősorban Hirdetésekből fedezzük. Köszönjük, ha egy kattintással támogatsz minket!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..