Itt az 1.0.1-es Frissítés

Megérkezett az 1.0.1, ami olasz tankokat egy régi pályát, új játékmódot, és a francia nehéz tankok javítását hozta.

Újdonságok

Olasz Tankok

Az 1.0.1-es frissítés 11 új olasz tankot hozott a játékba. A 8-10-es tankok az új automatikus újratöltő rendszerrel rendelkeznek, jó mobilitással, ágyúlehajlással, és megfelelő tűzgyorsasággal bírnak.

Újragondolt Province pálya

Az olasz pálya visszatér, és elég hellyel rendelkezik 4-10-es tankoknak is. Az új elképzelés jobban előtérbe helyezi a szemtől-szembeni harcokat.

Frontline

Május 7-én indul az új játékmód, ahol 30 szinten keresztül harcolhattok (közlegénytől tábornokig), miközben bónusz XP-t és más cuccokat szerzhettek. A játékmódot 8-as tankokkal játsszák, 30 fős csapatokban, egy 3×3 km-es térképen. A részleteket a héten közöljük.

Lőszer és Fogyócikk vásárlás

A prémium lőszerek újrabalanszolása érdekében ezeket, és a prémium fogyócikkeket mától csak kreditért lehet megvásárolni.

Francia nehéz tankok

Az AMX 50B felé haladva sok ember megijedt a BDR G1, ARL 44 és az AMX M4 45 nem megfelelő páncéljától és átlagon aluli lövegkezelésétől, ezért javítottunk a célzáson, stabilitáson és az átütésen.

Hirdetés

Oldalunk fenntartási költségeit elsősorban Hirdetésekből fedezzük. Köszönjük, ha egy kattintással támogatsz minket!

2 Hozzászólás Érkezett

 1. Rambo_277 szerint:

  Nekem nem indul a játékmód!
  Random pedig megy Ultra-n.
  Mi lehet a gond?

  1. Szaboka szerint:

   Mi a pontos hibajelenség?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..